Indiba Therapy

Indiba Therapy

Πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων​

Η θεραπεία INDIBA® activ βασίζεται σε πατενταρισμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων στα 448KHz και συνδυάζεται με πρωτόκολλα θεραπευτικών χειρισμών και κινητοποιήσεων για να προσφέρει ταχύτερη επούλωση των ιστών, μείωση του πόνου και σύντομη επιστροφή του ασθενούς στην καθημερινότητα. Η INDIBA κατέχει σημαίνουσα θέση στην παγκόσμια ιατρική καινοτομία σχετικά με την τεχνολογία ραδιοκυμάτων που έχει αναπτύξει από το 1983 και αποτελεί τον εφευρέτη της μεταφοράς ενέργειας στους βιολογικούς ιστούς με τη χρήση πυκνωτή και αντίστασης!

Πώς λειτουργεί

Η ενέργεια (ραδιοσυχνότητες στα 448kHz) μεταφέρεται στους ιστούς ως υψίσυχνο ρεύμα μέσω κατάλληλων επιφανειακών ηλεκτροδίων που βασίζονται στο χωρητικό (ηλεκτρόδιο πυκνωτή) και ωμικό (ηλεκτρόδιο αντίστασης) φαινόμενο. Το χωρητικό ηλεκτρόδιο δρα στους επιφανειακούς μαλακούς ιστούς, ενώ το ηλεκτρόδιο αντίστασης στους εν τω βάθει στους ιστούς.

Η θεραπεία INDIBA® διεγείρει την ιστική ανάπλαση και μπορεί να συνδυαστεί με χειρισμούς, κινησιοθεραπεία και άλλες τεχνικές για απαράμιλλα αποτελέσματα! Είναι η μόνη κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων που μπορεί να δράσει ακόμη και άθερμα (ο πιο ακριβής όρος είναι “υπο-θερμικά”, δηλ. κάτω από το θερμικό κατώφλι), καθιστώντας την ιδανική για χρήση ακόμη και στην οξεία φάση!

Τα αποτελέσματα

Χρησιμοποιώντας με ακρίβεια την συχνότητα των 448 kHz και ελέγχοντας την ένταση της ισχύος, ανάλογα με τους θεραπευτικούς σας στόχους, μπορείτε να επιτύχετε υπο-θερμική, ήπια θερμική ή έντονα δράση με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

-Παροχή αναλγητικής δράσης
-Αύξηση όγκου και έντασης της αιματικής ροής εν τω βάθει
-Αύξηση της παροχής οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών
-Αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών
-Αύξηση μεταβολισμού
-Διαχείριση φλεγμονής
-Αποκατάσταση της κυτταρικής λειτουργίας και του δυναμικού της μεμβράνης
-Επίτευξη ιοντικής ισορροπίας
-Διέγερση πολλαπλασιασμού των κυττάρων

Το INDIBA® είναι κατάλληλο για χρήση με μεταλλικά εμφυτεύματα και στις περιοχές του οφθαλμού, στήθος και των γενετικών οργάνων.

Μάθετε Περισσότερα Για Το Indiba Therapy

Εκτενής επιστημονική βασική και κλινική έρευνα έχει αποδείξει ότι τα 448 kHz είναι η βέλτιστη συχνότητα για να προσφέρει τα καλύτερα θεραπευτικά αποτελέσματα έως τώρα.

Βοηθάει στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό (μελέτη σε βλαστοκύτταρα), διεγείρει τα χονδροκύτταρα, αυξάνει κινητικότητα των λεμφοκυττάρων και αναστέλλει την εναπόθεση λιπώδους ιστού.

Η τεχνολογία μας χρησιμοποιεί υψίσυχνα ρεύματα σταθερής συχνότητας 448 kHz, αυξάνοντας την ανταλλαγή ιόντων, επιτρέποντας την ιστική αναγέννηση και διαχείριση πόνου. Η πλάκα επιστροφής κλείνει το ηλεκτρικό κύκλωμα με το ηλεκτρόδιο εφαρμογής, επιτρέποντας στον θεραπευτή να δουλεύει τοπικά ή σε μία μεγάλη αλυσίδα και να προσφέρει ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

Ο συνδυασμός των δύο τρόπων λειτουργίας (CAP & RES) επιτρέπει
+ Χρήση ύπο-θερμικής ή θερμικής δράσης
+ Συνδυασμό με λειτουργική μάλαξη και κινησιοθεραπεία
= Ιδανική τεχνολογία για όλες τις μυοσκελετικές εφαρμογές.

 

Η θεραπεία INDIBA®activ ενδείκνυται για την πρόληψη και αντιμετώπιση μεγάλου εύρους μυοσκελετικών παθήσεων, καθώς και την αποθεραπεία αθλητών.

Οξείς τραυματισμούς και μετεγχειρητικά:-

-Επικονδυλίτιδα Αγκώνα (tennis elbow)
-Συμφυτική Θυλακίτιδα (παγωμένος ώμος)
-Θυλακίτιδες
-Τενοντοπάθειες
-Μυϊκές Κακώσεις
-Μυϊκούς Σπασμούς
-Διαστρέμματα
-Κατάγματα, αρθροπλαστικές, κτλ.

Χρόνιες παθήσεις:

-Οστεοαρθρίτιδα
-Πόνοι μέσης
-Αυχενικό Σύνδρομο
-Trigger points
-Λεμφοιδήματα
-Διαταραχές πυελικού εδάφους

Αθλητισμός:

-Αθλητική προετοιμασία
-Αποθεραπεία (απομάκρυνση οιδήματος, αύξηση φλεβικής επιστροφής, απομάκρυνση μεταβολικών παραγώγων, κ.α.).

Μία ολοκληρωμένη αποτελεσματική λύση για:

-Μείωση πόνου
-Διαχείριση οιδήματος
-Αύξηση ελαστικότητας ιστών
-Ταχύτερη επούλωση
-Αύξηση εν τω βάθει αιματικής ροής

Η χρήση του INDIBA® βελτιώνει την επούλωση και μειώνει τον πόνο. Η φυσική επουλωτική διαδικασία του σώματος επιταχύνεται και οι θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και από την οξεία φάση μειώνοντας τον πόνο, το οίδημα και την φλεγμονή.

Σε χρόνιες καταστάσεις, όπως η οστεοαρθρίτιδα, το INDIBA μπορεί να μειώσει τον πόνο για έως 3 μήνες και να βελτιώσει την λειτουργικότητα, συγκρινόμενο μόνο με άσκηση και συμβουλευτική (Kumaran and Watson 2018). Ασθενείς με χρόνια οσφυαλγία μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία μας η οποία θα μειώσει τον πόνο, βελτιώσει τα συμπτώματα και την ποιότητα ζωής, επιτρέποντας παράλληλα στον φυσικοθεραπευτή να δουλέψει στην ενδυνάμωση και βελτίωση της σωστής στάσης του σώματος.

Εκτενές φάσμα μυοσκελετικών ενδείξεων το οποίο περιλαμβάνει:

-Οστεοαρθρίτιδα
-Αρθρικό πόνο
-Μετεγχειρητική αποκατάσταση
-Αυχενικό πόνο
-Μυϊκό σπασμό
-Θυλακίτιδα
-Τενοντοπάθεια
-Αιμάτωμα
-Κατάγματα
-Θλάσεις

  • Διαστρέμματα

Χειρουργεία, η γέννα, η ηλικία και ο τρόπος ζωής μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην υγεία της πυέλου επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής. Οι δυσλειτουργίες πυελικού εδάφους μπορούν να επηρεάσουν πολλούς ανθρώπους με κάποιες καταστάσεις, όπως ο χρόνιος πυελικός πόνος και η ακράτεια να έχουν αντίκτυπο τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες. Το INDIBA® προσφέρει μια αποτελεσματική και ανώδυνη λύση στην διαχείριση αυτών των δυσλειτουργιών.

Οι θεραπείες με INDIBA® μπορούν να:

-Μειώσουν την ακράτεια επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους με αυτοπεποίθηση και χωρίς ανησυχία
-Επουλώσουν ταχέως ουλές και επισιοτομές
-Βελτιώσουν τους πευλικούς μύες να συστέλλονται και χαλαρώνουν, μειώνοντας τον πόνο
-Βελτιώσουν την εκσπερμάτωση μέσω του ελέγχου της πυελικής περιοχής
-Αντιμετωπίσουν το χρόνιο πυελικό πόνο.

Οι κορυφαίες ομάδες του Champions League και της Premier League στο ποδόσφαιρο, μπάσκετ, επαγγελματική ποδηλασία, τένις και στίβου χρησιμοποιούν το INDIBA® για διαχείριση της απόδοσης και αποθεραπείας των αθλητών τους.

Μπορείτε να αρχίσετε την εφαρμογή του INDIBA® στην οξεία φάση ενός τραυματισμού: η νέα λειτουργία διαμόρφωσης έντασης εξασφαλίζει την βιοδιέγερση χωρίς να προκαλεί ανεπιθύμητη θερμική δράση στους ιστούς.

Το INDIBA® μπορεί να ενσωματωθεί στο θεραπευτικό πρωτόκολλο σας με σκοπό να:

-Βελτιστοποιηθεί η θεραπεία
-Διαχειριστεί ο πόνος
-Βελτιωθεί η επίδοση
-Επιταχυνθεί η αποθεραπεία

Φροντίστε το σώμα σας σήμερα για να σας φροντίσει εκείνο αύριο

Το σώμα σας είναι η προτεραιότητα σας και δεν υπάρχει περιθώριο αναμονής, επικοινωνήστε με έναν ειδικό μας σήμερα.

Shopping Basket